Skønne boliger i skønne omgivelser

Vest for Vangede og i udkanten af Gladsaxe anlægges Teaterhavens nye rækkehuse, duplexer og lejligheder
i 2 etager med grønne haver og fællesfaciliteter med plads til både fest og fitness. Fra parkeringspladsen er der kun få
minutters kørsel til 03 mod København – og bare 22 minutter til Strøgets mange shoppingstræder.

Boligerne er forbundne i et karakteristisk gulstensbyggeri med moderne facetter og hyggelige terrasser, omkranset af bøgehække og gamle elmetræer, der skaber skyggefulde kroge på varme sommerdage.

Fra Buddinges rundkørsel strækker sig den hyggelige Buddinge hovedgade med grønne hække og stengærder, der fører ind til Teaterhavens indkørsel. Her har hver bolig egen parkeringsplads og en fælles plads til større hjælpebiler for rengøring, hjemmehjælp eller handicap assistance.

Teaterhaven - luksus, natur og byliv

Velkommen til dejlig ro og lyse dage.

Teaterhaven er et nybygget hellested med grønne haver, dybe rødder og højt til loftet – tæt på alting, men alligevel langt fra byens støj. Her er alt udvalgt med tanke for miljø og kvalitet.

Oplev det eksklusive Poliform-køkken med Gaggenau- hvidevarer. De lyse egetræsplankegulve med indbygget varme. Sydvestvendte altaner med aftensol.
Fra de åbne boliger er der direkte udgang til skønne, etablerede haver med stenterrasser skærmet af spirende plantekasser. Flyt ind i et luksuriøst fællesskab tæt på kultur, natur, byliv og lev det gode liv – midt i hjertet af gamle Buddinge by.